Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
					 | 
		|
| Creator | 
															Закалов, О.
					 Мазяк, З. Бортник, А.  | 
		|
| Contributor | 
															Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
					 | 
		|
| Subject | 
															664.013
					 | 
		|
| Date | 
															2016-05-24T05:10:54Z
					 2016-05-24T05:10:54Z 2008-05-14 2008-05-14  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Закалов О. Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, З. Мазяк, А. Бортник // Матеріали Ⅻ наукової конференції ТДТУ ім. Ів. Пулюя, 14-15 травня 2008 року — Т. : ТДТУ, 2008 — С. 223. — (Обладнання харчових виробництв).
					 966-305-007-7 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16093 Zakalov O., Maziak Z., Bortnik A. (2008) Analiz protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii. Materials of Ⅻ Scientific Conference of TSTU (Tern., 14-15 May 2008), pp. 223 [in Ukrainian].  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Relation | 
															Матеріали дванадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя
					 Materials of Twelfth Scientific Conference of Ternopil Ivan Pul'uj State Technical University  | 
		|
| Rights | 
															© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008
					 | 
		|
| Format | 
															223
					 1  | 
		|
| Coverage | 
															14-15 травня 2008 року
					 14-15 May 2008 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
		|
| Publisher | 
															ТДТУ
					 TSTU  | 
		|