Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
					 | 
		|
| Creator | 
															Баландіна, І.С.
					 Крайнюк , Л.М.  | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 | 
		|
| Date | 
															2018
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/50208/1/2017%20449%D0%9C%20%D0%A0%D0%93%D0%97%20%D0%98%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%20%D0%B2%20%D0%A0%D0%93%D0%93%D0%A2%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%97%D0%9E.pdf
					 Баландіна, І.С. и Крайнюк , Л.М. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 та 6 курсів усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)  | 
		|
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/50208/
					 | 
		|