Запис Детальніше

Підготовка фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24867/
978-617-673-808-4
 
Title Підготовка фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі
 
Creator Мартинчук, Олена Валеріївна
 
Subject Видані в Україні
 
Description монографія присвячена результатам дослідження проблеми фахової підготовки фахівців зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі: охарактеризовано сутність та структуру готовності майбутнього фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в умовах інклюзивного освітнього простору ;науково обгрунтовано концепцію підготовки фахівця зі спеціальної освіти за актуальною та затребуваною в сучасному українському освітньому просторі професійною кваліфікацією - спеціальний педагог інклюзивного закладу освіти;презентовано систему підготовки майбутнього фахівця зі спеціальної освіти ( спеціального педагога)до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі. Монографія адресована науковцям,фахівцям у галузі спеціальної та інклюзивної освіти,викладачам,студентам спеціальності 016 " Спеціальна освіта",педагогам інклюзивних закладів освіти та всім стейкхолдерам,які дотичні до впровадження та забезпечення якості інклюзивної освіти в Україні.
 
Publisher Підготовка фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі: монографія. "Видавництво "Центр учбової літератури"
 
Date 2018
 
Type Монографія
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24867/1/O_Martychuk_PFSODPDVIS_KSPKIO.pdf
Мартинчук, Олена Валеріївна (2018) Підготовка фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі Одноосібна. Підготовка фахівця зі спеціальної освіти до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі: монографія. "Видавництво "Центр учбової літератури", Київ-2018.