Запис Детальніше

Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć – wybrane aspekty. Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates morski chińskiej żywej kuchni

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25896/
978-617-7397-15-0
 
Title Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć –
wybrane aspekty.
Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates
morski chińskiej żywej kuchni
 
Creator Брацкі, Артур Себастіан
Гуль, Олександра Григорівна
 
Subject Науково-популярні видання
 
Description The purpose of the book is to present a question of nutrition, health and education in a modern Poland and other countries with historical parallels and a forecast
for the future. Since human development opportunities depend on the social
system, the possibility of developing countries, including Poland, depends on social
consciousness, which is an important component of the culture of nutrition in combination
with health and education. In the proposed work we address the various
aspects of three issues in the context of the current crisis of obesity and the worst
physical and psychical condition of citizens. We are convinced that the diversity of
articles allows us to see the complexity of issues and pay attention to the new social,
cultural and technological space that deserves further consideration and research.
 
Publisher Nutrition – Health – Education: монографія. Talkom
 
Date 2018
 
Type Монографія
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25896/1/A_Bratski_O_Hul_NHE.pdf
Брацкі, Артур Себастіан та Гуль, Олександра Григорівна (2018) Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć – wybrane aspekty. Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates morski chińskiej żywej kuchni Колективна (три і більше авторів). Nutrition – Health – Education: монографія. Talkom, Gdańsk – Kijów.