Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć – wybrane aspekty. Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates morski chińskiej żywej kuchni
Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25896/
978-617-7397-15-0 |
|
Title |
Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć – wybrane aspekty. Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates morski chińskiej żywej kuchni |
|
Creator |
Брацкі, Артур Себастіан
Гуль, Олександра Григорівна |
|
Subject |
Науково-популярні видання
|
|
Description |
The purpose of the book is to present a question of nutrition, health and education in a modern Poland and other countries with historical parallels and a forecast for the future. Since human development opportunities depend on the social system, the possibility of developing countries, including Poland, depends on social consciousness, which is an important component of the culture of nutrition in combination with health and education. In the proposed work we address the various aspects of three issues in the context of the current crisis of obesity and the worst physical and psychical condition of citizens. We are convinced that the diversity of articles allows us to see the complexity of issues and pay attention to the new social, cultural and technological space that deserves further consideration and research. |
|
Publisher |
Nutrition – Health – Education: монографія. Talkom
|
|
Date |
2018
|
|
Type |
Монографія
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25896/1/A_Bratski_O_Hul_NHE.pdf
Брацкі, Артур Себастіан та Гуль, Олександра Григорівна (2018) Jak mówimy o jedzeniu w kontekście uczuć – wybrane aspekty. Pijane krewetki 醉虾 – popularny delikates morski chińskiej żywej kuchni Колективна (три і більше авторів). Nutrition – Health – Education: монографія. Talkom, Gdańsk – Kijów. |
|