Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва
					 | 
		|
| Creator | 
															Ткачук, Г. Ю.
					 Tkachuk, G.  | 
		|
| Subject | 
															продукти харчування
					 принцип екологізації органічне виробництво  | 
		|
| Description | 
															Питання забезпечення продовольчої безпеки останнім часом набувають своєї актуальності як в межах нашої держави, так і у світових масштабах. Чисельність населення зростає і потребує відповідно більшої кількості продуктів харчування. Наразі гостро постають проблеми не лише забезпечення людства продуктами харчування, а й забезпечення якісними продуктами, екологічно чистими, виробленими у відповідності до міжнародних стандартів. Саме тому одним із альтернативних шляхів формування якісної продовольчої безпеки є її екологізація за рахунок використання органічного виробництва.
					 | 
		|
| Date | 
															2016-09-28T08:13:39Z
					 2016-09-28T08:13:39Z 2015  | 
		|
| Type | 
															Conference materials
					 | 
		|
| Identifier | 
															Ткачук Г. Ю. Формування продовольчої безпеки за рахунок органічного виробництва / Г. Ю. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 279–282.
					 978-966-655-759-2 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5586  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Publisher | 
															Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
					 | 
		|