Запис Детальніше

The meat sector in the European Union

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The meat sector in the European Union
 
Creator Kovalchuk, O.
Ковальчук, О. Д.
 
Subject meat
market
supply
demand
EU
м’ясо
ринок
пропозиція
попит
ЄС
 
Description The meat sector is one of the most important in European Union agriculture. Together the four main meat types – beef and veal, pigmeat and poultrymeat – account for one quarter of the total value of agricultural production. Half of all EU farms have livestock.
М’ясний сектор є одним з найбільш важливих в сільському господарстві Європейського Союзу. Разом чотири основних види м’яса – яловичина і телятина, свинина і м’ясо птиці – складають одну чверть від загального обсягу сільськогосподарського виробництва. Половина всіх господарств ЄС мають ВРХ.
 
Date 2016-10-28T07:22:02Z
2016-10-28T07:22:02Z
2015
 
Type Conference materials
 
Identifier Kovalchuk O. The meat sector in the European Union / О. Kovalchuk // Аграрна наука, освіта, виробництво: європейський досвід для України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2015 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 417–420.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5813
 
Language en
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Українська асоціація молодих фермерів