Запис Детальніше

«Патентний тролінг» як передумова до загострення суспільно-політичної ситуації в державі та формування негативного іміджу України на міжнародній арені (за прикладом Житомирської області)

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Патентний тролінг» як передумова до загострення суспільно-політичної ситуації в державі та формування негативного іміджу України на міжнародній арені (за прикладом Житомирської області)
 
Creator Черниш, Р. Ф.
Назарчук, Б. Ю.
Chernysh, R.
Nazarchuk, B.
Черныш, Р. Ф.
 
Subject «патентний тролінг»
патент
промисловий зразок
граніт
вироби з граніту
«patent trolling»
patent
industrial design
granite
Granite
«патентный троллинг»
промышленный образец
гранит
изделия из гранита
 
Description У статті проаналізовано окремі положення чинних нормативно-правових актів з питань патентування. На прикладі Житомирської області досліджено можливі негативні впливи протиправної діяльності «патентних тролів» на економіку держави, для формування протестних настроїв тощо. За результатами вищевказаного критичного аналізу, запропоновано конкретні кроки щодо внесення змін до відповідних законів з метою унеможливлення зловживанням правом у вищевказаній сфері.
The article analyzes some existing provisions of regulations on patenting. For example Zhytomyr region investigated the possible negative impacts of illegal activity «patent trolls» on the state’s economy, to create dissent and others. As a result of the above critical analysis of proposed concrete steps to amend the relevant laws to prevent abuse of the right in the above area.
В статье проанализированы отдельные положения действующих нормативно-правовых актов по вопросам патентования. На примере Житомирской области исследованы возможные негативные влияния противоправной деятельности «патентных троллей» на экономику государства, для формирования протестных настроений и т.д. По результатам вышеуказанного критического анализа, предложены конкретные шаги по внесению изменений в соответствующие законы с целью предотвращения злоупотреблений правом в вышеуказанной сфере.
 
Date 2016-11-02T11:19:16Z
2016-11-02T11:19:16Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Черниш Р. Ф. «Патентний тролінг» як передумова до загострення суспільно-політичної ситуації в державі та формування негативного іміджу України на міжнародній арені (за прикладом Житомирської області) / Р. Ф. Черниш, Б. Ю. Назарчук // Часопис Київського університету права. – 2016. – № 2. – С. 260–264.
2219-5521
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5844
 
Language uk
 
Publisher Київський університет права Національної академії наук України; Інститут держави і права ім. В. М. Корецького Національної академії наук України