Технологія виробництва молока в СТОВ «Мирославль-Агро» Баранівського району Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Технологія виробництва молока в СТОВ «Мирославль-Агро» Баранівського району Житомирської області
					 | 
		|
| Creator | 
															Ткачук, В. І.
					 Шульга, Г. А. Ткачук, В. И. Tkachuk, V. Shulga, G.  | 
		|
| Subject | 
															молочне скотарство
					 молоко велика рогата худоба молочное скотоводство крупный рогатый скот dairy cattle milk cattle  | 
		|
| Description | 
															Молочне скотарство є найбільш поширеною галуззю тваринництва України, яке забезпечує населення цінними харчовими продуктами, надає сировину для легкої промисловості, а також цінні органічні добрива для рослинництва. Молоко, яке одержують у результаті господарського використання великої рогатої худоби, відзначається високими харчовими якостями і є сировиною для виробництва молочних продуктів. Молочное скотоводство является наиболее распространенной отраслью животноводства Украины, которое обеспечивает население ценными пищевыми продуктами, предоставляет сырье для легкой промышленности, а также ценные органические удобрения для растениеводства. Молоко, которое получают в результате хозяйственного использования крупного рогатого скота, отмечается высокими пищевыми качествами и является сырьем для производства молочных продуктов. The suckling cattle breeding is the most widespread industry of stock-raising of Ukraine, that provides a population valuable food foods, gives raw material for light industry, and also valuable organic fertilizers for a plant-grower. Milk that is got as a result of the economic use of cattle is marked high food internalss and is raw material for the production of dairies.  | 
		|
| Date | 
															2017-06-09T11:26:47Z
					 2017-06-09T11:26:47Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Ткачук В. І. Технологія виробництва молока в СТОВ «Мирославль-Агро» Баранівського району Житомирської області / В. І. Ткачук, Г. А. Шульга // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 73–75.
					 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7902  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Publisher | 
															Житомирський національний агроекологічний університет
					 | 
		|