Шляхи збільшення виробництва свинини на перспективу
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Шляхи збільшення виробництва свинини на перспективу
					 | 
		|
| Creator | 
															Вербельчук, Т. В.
					 Когут, С. Ф. Verbelchuk, T. Kogut, S.  | 
		|
| Subject | 
															свинарство
					 свинина поголів’я свиней свиноводство поголовье свиней pig breeding pork population of pigs  | 
		|
| Description | 
															Свинарство – прибуткова галузь господарства. Підвищення ефективності цієї галузі необхідне для корінного покращення забезпечення населення області високоякісними продуктами харчування. При повноцінній годівлі і оптимальних умовах утримання заводських свиней, яких розводять у нашій області, від свиноматки в рік можна одержати понад 20 поросят. Свині на відгодівлі за 180–200 днів досягають живої маси 120–130 кг забійним виходом 78 %. Від свиноматки в рік можна отримати понад 20 центнерів свинини. Свиноводство – прибыльная отрасль хозяйства. Повышение эффективности этой отрасли необходимое для коренного улучшения обеспечения населения области высококачественными продуктами питания. При полноценном кормлении и оптимальных условиях содержания заводских свиней, которых разводят в нашей области, от свиноматки в год можно получить свыше 20 поросят. Свиньи на откорме за 180–200 дней достигают живой массы 120–130 кг, убойным выходом 78 %. От свиноматки в год можно получить свыше 20 центнеров свинины. The pig breeding is profitable industry of economy. An increase of efficiency of this industry is a necessity for the native improvement of providing of population of area by high-quality foodstuffs. At the valuable feeding and optimal terms maintenances of plant pigs, that conduct in our area, from a sow in a year it is possible to get over 20 piglets. Pigs on fattening for 180–200 days arrive at living mass 120–130 kg by a for slaughter exit 78 %. From a sow in a year it is possible to get over 20 metric centners of pork.  | 
		|
| Date | 
															2017-06-09T11:34:45Z
					 2017-06-09T11:34:45Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Вербельчук Т. В. Шляхи збільшення виробництва свинини на перспективу / Т. В. Вербельчук, С. Ф. Когут // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 120–122.
					 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7903  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Publisher | 
															Житомирський національний агроекологічний університет
					 | 
		|