Запис Детальніше

Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир
 
Creator Вербельчук, Т. В.
Кошлань, Ю. О.
Verbelchuk, T.
Koshlan, Yu.
 
Subject ковбасні вироби
технологія виробництва
м’ясна сировина
колбасные изделия
технология производства
мясное сырье
sausages
production technology
raw meat
 
Description Ковбасні вироби відносять до числа найбільш розповсюджених видів м’ясопродуктів. Асортимент ковбасних виробів дуже великий і включає варені, напівкопчені, копчені, сирокопчені, субпродуктові ковбаси і вироби із свинини і яловичини.
Колбасные изделия относят к числу наиболее распространенных видов мясопродуктов. Ассортимент колбасных изделий очень велик и включает вареные, полукопченые, копченые, сырокопченые, субпродуктовые колбасы и изделия из свинины и говядины.
Sausage products attribute to the number of the most widespread kinds types meat.The range of sausages is very large and includes sausages,sausage, smoked sausage, sausage and products from pork and beef.
 
Date 2017-06-09T11:42:34Z
2017-06-09T11:42:34Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Вербельчук Т. В. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир / Т. В. Вербельчук, Ю. О. Кошлань // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 123–124.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7905
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет