Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників | |
| Creator | Лесь, А. В. Ращенко, А. В. Les, A. Rashchenko, A. | |
| Subject | харчова промисловість споживачі шкідливі речовини | |
| Description | Незадовільний рівень екологічної безпеки харчування населення України потенційно має породжувати у споживачів потреби в екологічно безпечній продукції. Задоволення екологічно орієнтованих потреб споживачів не можливе без забезпечення їх органічними продуктами харчування. Однак, наразі вітчизняний ринок органічної продукції є вкрай незначним, порівняно із більшістю країн Європи. Очевидною є необхідність дослідження ставлення населення до органічної продукції та відокремлення чинників, що визначають їх попит. Тому вивчення особливостей поведінки споживачів сільськогосподарської продукції, зокрема викликаних екологічним чинниками, є актуальним. | |
| Date | 2018-01-31T09:02:47Z 2018-01-31T09:02:47Z 2017 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Лесь А. В. Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників / А. В. Лесь, А. В. Ращенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 384–390. 978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8431 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
