Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника | |
| Creator | Діхтяр, О. О. Кривий, М. М. Dikhtiar, O. Kryvyi, M. | |
| Subject | природні антиоксиданти продукти бджільництва техногенне забруднення | |
| Description | Антиоксиданти – це сполуки природного або штучного походження, які зв’язують зайві вільні радикали, перешкоджають прискореному окисненню ліпідів і утворенню небажаних продуктів окиснення. | |
| Date | 2018-02-02T13:51:00Z 2018-02-02T13:51:00Z 2017 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Діхтяр О. О. Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника / О. О. Діхтяр, М. М. Кривий // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 208–210. 978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8488 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
