Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів | |
| Creator | Німко, О. Б. Nimko, O. | |
| Subject | агропромисловий комплекс збудники якість продуктів | |
| Description | Постановка проблеми. Якість та безпека продуктів харчування відіграє дуже важливе значення для забезпечення глобального здоров’я як в Україні, так і в світі. Кожна країна не ізольована від інших країн через тісні транспортні, торгівельні контакти та зв’язки. Тому законодавче врегулювання механізму забезпечення безпеки харчових продуктів має пріоритетне значення не тільки для України, але й всіх країн, виробників харчових продуктів, їх продавців та споживачів. | |
| Date | 2018-07-16T10:29:54Z 2018-07-16T10:29:54Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | Німко О. Б. Проблеми правового регулювання безпеки харчових продуктів / О. Б. Німко // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 159–161. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9018 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
