Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення | |
| Creator | Мороз, Ю. Ю. Цаль-Цалко, Ю. С. Moroz, Yu. Tsal-Tsalko, Yu. | |
| Subject | органічне виробництво органічна продукція органічне землеробство аудитор бухгалтерський облік сертифікація | |
| Description | Увага світової громадськості до органічної продукції неухильно зростає. Таке ставлення зумовлено не лише турботою про навколишнє середовище, а й піклуванням про власне здоров’я. Україна не може стояти осторонь цієї тенденції, тому виробництво органічної продукції є актуальним для нашої держави. Вітчизняний споживач стає обережнішим та вимогливішим при виборі продуктів харчування. Як наслідок, зростає кількість виробників продуктів органічного походження. За визначенням Міжнародної федерації з розвитку органічного землеробства (IFОАМ) органічне землеробство об’єднує всі системи, які підтримують екологічно-, соціально- та  економічно доцільне виробництво сільськогосподарської продукції. | |
| Date | 2018-10-23T07:36:39Z 2018-10-23T07:36:39Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Мороз Ю. Ю. Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення / Ю. Ю. Мороз, Ю. С. Цаль-Цалко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 37–47. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9244 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
