Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
|
|
| Creator |
Васильков, Є. В.
Vasylkov, Ye. |
|
| Subject |
сільськогосподарський кооператив
аграрний ринок виробники |
|
| Description |
З переходом до ринкової економіки держава відійшла від закупівельної функції, а її місце зайняли численні посередницькі організації. Дрібним і середнім виробникам все складніше виробляти конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію, використовуючи виключно традиційні механізми виробництва і збуту. В цих умовах важливого значення набувають процеси сільськогосподарської кооперації та агрохолдингізації.
|
|
| Date |
2018-07-24T12:09:11Z
2018-07-24T12:09:11Z 2018 |
|
| Type |
Conference materials
|
|
| Identifier |
Васильков Є. В. Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Є. В. Васильков // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 168–171.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9095 |
|
| Language |
uk
|
|
| Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|