Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.
					 | 
		|
| Creator | 
															Андренко, І.Б.
					 Полчанінова, І.Л.  | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 | 
		|
| Date | 
															2019
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/52964/1/2017%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20448%D0%9C%20%D0%9A%D0%A0%20%D0%9E%D0%93%D0%93%202019.doc.pdf
					 Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)  | 
		|
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/52964/
					 | 
		|