Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу
Monitoring in management system of market value of catering business |
|
Creator |
Єршова, Наталя Юріївна
Ткаченко, Марина Олексіївна Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна |
|
Subject |
моніторинг
оцінка ринкової вартості система управління ресторанна галузь кейтеринг ресторанний бізнес monitoring estimation of market value management system restaurant industry catering |
|
Description |
Стаття присвячена питанням вдосконалення інструментарію управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. У дослідженні обґрунтовано доцільність обрання вартісно-орієнтованої концепції управління та запропоновано впровадження моніторингу в систему управління ринковою вартістю кейтерингових підприємств.
The article deals with the questions of improvement the management tool of hotel-restaurant business enterprises. The choice of market value-oriented management conception is justified and the implementation of monitoring to the management system of market value of catering enterprises is recommended in research. |
|
Date |
2019-06-21T10:03:42Z
2019-06-21T10:03:42Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Єршова Н. Ю. Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу [Електронний ресурс] / Н. Ю. Єршова, М. О. Ткаченко, О. В. Сиром'ятникова // Економіка та суспільство = Economy and Society : електрон. наук. фахове вид. – 2018. – Вип. 18. – С. 411-417. – URI: http://economyandsociety.in.ua/journal/18_ukr/57.pdf, вільний (дата звернення 21.06.2019 р.).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41777 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Мукачівський державний університет
|
|