Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу
|
|
| Creator |
Давидюк, Тетяна Вікторівна
|
|
| Subject |
ресторанний бізнес
цінова політика ціноутворення |
|
| Date |
2019-06-25T09:28:01Z
2019-06-25T09:28:01Z 2019 |
|
| Type |
Thesis
|
|
| Identifier |
Давидюк Т. В. Моделі ціноутворення для підприємств ресторанного бізнесу / Т. В. Давидюк // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали 1-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 квітня 2019 р. – Херсон : Вишемирський В. С., 2019. – С. 109-111.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41824 |
|
| Language |
uk
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Херсонський національний технічний університет
|
|