Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53716/
					 | 
		|
| Title | 
															Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної  роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання  спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм).
					 | 
		|
| Creator | 
															Александрова, С.А.
					 Сегеда, І.В.  | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 242 Туризм  | 
		|
| Date | 
															2019
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53716/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20319%20%D0%9C%20%D0%B4%D0%BE%20%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%D0%95%D0%9F%202019.pdf
					 Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)  | 
		|