Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53737/
					 | 
		|
| Title | 
															Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа).
					 | 
		|
| Creator | 
															Соколенко, А.С.
					 | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 | 
		|
| Date | 
															2019
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53737/1/2018%20_%D0%9F%D0%95%D0%A7_376%D0%9C_%D0%A2%D0%9F%D0%A0%D0%93%20%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4_%D0%9F%D0%97.pdf
					 Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)  | 
		|