Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53764/
					 | 
		|
| Title | 
															Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування).
					 | 
		|
| Creator | 
															Андренко, І.Б.
					 | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 | 
		|
| Date | 
															2019
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53764/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20320%20%D0%9C%20%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.pdf
					 Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)  | 
		|