Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53765/
					 | 
		|
| Title | 
															Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа».
					 | 
		|
| Creator | 
															Андренко, І.Б.
					 | 
		|
| Subject | 
															241 Гостинично ресторанное дело
					 | 
		|
| Date | 
															2019
					 | 
		|
| Type | 
															Образовательные ресурсы
					 NonPeerReviewed  | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://eprints.kname.edu.ua/53765/1/2019%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20322%D0%9C.pdf
					 Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (В прессе)  | 
		|