Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Дослідження  біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна Исследования биологической ценности порошкопобидного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная The study of biological values poroshkopobidnoho semi mushrooms Veshenka usual | |
| Creator | Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. | |
| Subject | порошкоподібний напівфабрикат порошкообразный полуфабрикат powdery-blue амінокислотний склад біологічна цінність аминокислотный состав биологическая ценность amino acid composition biological value | |
| Description | Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на  амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату. Исследовано влияние различных режимов сушки грибов вешенка обыкновенная на аминокислотный состав порошкообразного полуфабриката Ключевые слова: порошкообразный полуфабрикат, аминокислотный состав, биологическая ценность. It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product. | |
| Date | 2012-04-27T09:00:34Z 2012-04-27T09:00:34Z 2011 | |
| Type | Article | |
| Identifier | Пасічний, В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба// Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. – 2011. - Т. 12. №2(44), Ч. 4 – С. 124-128. http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1023 | |
| Language | other | |
