Логістика у ресторанному господарстві
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Логістика у ресторанному господарстві
					 | 
		|
| Creator | 
															Зубар, Надія Миколаївна
					 Григорак, Марія Юріївна  | 
		|
| Subject | 
															65.012.34(075.8)
					 | 
		|
| Description | 
															У навчальному посібнику розкрито  теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.
					 Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 "Харчова інженерія" професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 09171101 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс» Навчальний посібник з грифом МОН України  | 
		|
| Publisher | 
															К.: Центр учбової літератури
					 | 
		|
| Date | 
															2016-02-15T08:58:49Z
					 2016-02-15T08:58:49Z 2010  | 
		|
| Type | 
															Book
					 | 
		|
| Identifier | 
															Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
					 978-611-01-0080-9 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9329  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|