Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Товарознавство продовольчих товарів. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт...
Власенко В.В.; Фаріонік Т.В.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня...
Вдовенко Л.О.; Гуцаленко Л.В. Іщенко Я.П.; Прутська О.О.; Мараховська Т.М.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання технологічних процесів тваринництва. Методичні вказівки та завдання для...
- » Моделювання технологічних процесів тваринництва. Методичні вказівки та завдання для...
- » Методичні вказівки із дисципліни : "Проектування рибницьких підприємств" для виконання...
Польовий Л.В.; Яремчук О.С.; Варпіховський Р.Л.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » . Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби. Методичні вказівки з самостійної підготовки...
Бігун П. П.; Бігун Ю. П.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Генетика з біометрією. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів...
Польовий Л.В.; Поліщук Т.В.; Варпіховський Р.Л.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » . Аквакультура природних водойм. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для...
Панько В.В.; Мушит С.О.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом...
Мушит С.О.; Панько В.В
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аквакультура штучних водойм. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для...
Мушит С.О.; Грішин Б.О.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія переробки птиці. методичні вказівки для самостійної роботи для підготовки...
Бігун П.П.; Бігун Ю.П.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Мікробіологія мясної галузі. Методичні вказівки до самостійних робіт для студентів...
- » Протокол №1 комісії з інформатизації. 30.03.10 р.
Парамарчук Є.А.; Микульський В.В.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » «Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва»...
- » Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні...
- » «Оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до...
- » . «Оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до...
- » Методичні вказівки для самостійної підготовки студентів ОКР «бакалавр» напряму 6.051701...
Бігун П.П.; Бігун Ю.П.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Програма для підготовки фахівців з галузі знань 0901 ”Сільське господарство і...
- » «Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясопродуктів» Методичні вказівки для...
Власенко В.В.; Фаріонік Т.В.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Програма для підготовки фахівців з галузі знань 0901 „Сільське господарство і...
- » «Контроль якості оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» програма...
- » .«Мікробіологія м’ясної галузі» програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців...
- » . «Оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» програма навчальної...
- » Технологія переробки птиці. Навчальна програма для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст»...
Бігун П.П.; Бігун Ю.П.
2025-05-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
1751 - 1775 з 9344 результатів
<< < 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 > >>