Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » СТВОРЕННЯ ШТУЧНИХ ДУБОВО-СОСНОВИХ ЛІСОВИХ НАСАДЖЕНЬ БЕЗ ПІДГОТОВКИ ҐРУНТУ В СВІЖИХ...
Цилюрик, А.В.; Рибак, О.В.
2010-09-03
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вдосконалення технології використання функціональних харчових добавок у технології...
Лозова, Олена Миколаївна
2010-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ОБҐРУНТУВАННЯ ПРИЙНЯТНИХ ПАРАМЕТРІВ БІОТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА...
- » Ефективність використання функціональних харчових добавок у виробництві сосисок та...
Мазурак, Христина Степанівна
2010-12-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ВИКОРИСТАННЯ ОЧИЩЕНОЇ СИРОВАТКИ КРОВІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ КУЛЬТИВУВАННІ ПАСТЕРЕЛ
- » Застосування сучасних матеріалів і нано-технологій для зберігання м’ясної сировини
Пінчук, Валентина Віталіївна
2010-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ОСИКОВИХ ДЕРЕВОСТАНІВ СХІДНОГО ПОЛІССЯ УКРАЇНИ
- » Використання процесу дозрівання м’ясної сировини та використання інноваційних технологій
Семенюк, Валентина Миколаївна
2010-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ДЖЕРЕЛА СКОРОСТИГЛОСТІ ЦИБУЛІ РІПЧАСТОЇ ДЛЯ СЕЛЕКЦІЇ В СТЕПОВІЙ ЗОНІ УКРАЇНИ
Борисенко, Л.Д.; Катаєва, Т.Є.
2010-09-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення якості січених напівфабрикатів за рахунок використання харчових волокон
Шаповал, Надія Миколаївна
2010-12-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » СТАБІЛЬНІСТЬ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ ДО ОКИСНЕННЯ
Філіпенко, Т.А.; Стрижов, Д.І.
2010-09-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вдосконалення технології м’ясних продуктів функціонального призначення
Шелестюк, Ірина Іванівна
2010-12-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ЗМІНА ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ БУЛЬБ КАРТОПЛІ РІЗНИХ СОРТІВ В ПРОЦЕСІ ТРИВАЛОГО...
Гунько, С.М.; Клименко, Т.В.
2010-09-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вдосконалення технології виробництва м’ясних виробів за допомогою коптильних препаратів
Шокун, Валентина Володимирівна
2010-12-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » СТРУКТУРА ФІТОМАСИ І ДЕПОНОВАНОГО ВУГЛЕЦЮ ДУБА ЗВИЧАЙНОГО У ПОЛЕЗАХИСНИХ ЛІСОВИХ СМУГАХ
- » Дослідження впливу маринадів на основі рослинних олій на якість м’ясних напівфабрикатів
Сутко, Тетяна Валеріївна
2010-12-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » CASE-ТЕХНОЛОГІЇ ТА CASE-ЗАСОБИ ПРОЕКТУВАННЯ
- » Удосконалення технології зберігання м’ясних виробів за допомогою консервантів
Веретинська, Ірина Анатоліївна
2010-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Радіальний приріст як індикатор стійкості лісових екосистем на прикладі соснових лісів...
- » Моніторингові дослідження токсикантів у молоці і молочних продуктах
Іващенко, Ольга Дмитрівна
2011-02-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Досвід використання представників роду ялина на території Київського територіального...
Кузнецова, М.С.; Демченко, О.О.
2010-05-13
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ветеринарно-санітарна експертиза риби та рибопродуктів
Іващенко, Олександр Михайлович
2011-02-21
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Морозостійкість тканини пагонів HYDRANGEA BRETSCHNEIDERI DIPP. та HYDRANGEA ARBORESCENS...
Коркуленко, О.М.; Грохольський, В.В.
2010-05-13
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Державний ветеринарно-санітарний нагляд і контроль за харчовими продуктами
Калаянов, Петро Петрович
2011-02-22
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ветеринарно-санітарна експертиза кормів та кормових добавок для продуктивних тварин
Каратнюк, Тетяна Миколаївна
2011-02-22
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
4976 - 5000 з 13569 результатів
<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 > >>