Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Використання екстрактів лікарських рослин в технології рибо-рослинних дієтичних консервів
- » Удосконалення технології БАД «Комплекс хітину з водорозчинними вітамінами»
Сокольвак , Олена Анатоліївна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » «Удосконалення технології червоної білкової ікри»
Тесленко , Інна Сергіївна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з...
Хоменко , Руслан Васильович
2011-12-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » «Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю»
Цирульник , Катерина Ігорівна
2011-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи та підходи створення корпоративної бази знань на прикладі системи земельного...
Борисюк, Олександр Борисович
2011-12-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив рослинних екстрактів на терміни зберігання рибних жирів
Четвертинівський , Сергій Михайлович
2011-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас
Шелегеда , Олексій Олександрович
2011-12-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформаційно-пошукова система забезпечення роботи бібліотеки ВНЗ
Борисенко, Тетяна Володимирівна
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів
Бондар , Маріанна Миколаївна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини
Граб , Світлана Михайлівна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформаційно-аналітична служба системи підтримки прийняття рішення щодо включення нових...
Чебану, Ірина Олегівна
2011-12-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » «Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та...
Гречана , Ірина Петрівна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці
Грошко , Анатолій Миколайович
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів
Долгоп’ятова , Юлія Юріївна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання білка сочевиці у технології варених ковбас
Коток , Ярослава Петрівна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформаційно-пошукова система на прикладі працівника військового комісаріату
Дудар, Тарас Володимирович
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформаційно-довідковий модуль контролю за оплатою по споживанню електроенергії
- » Методи та інструментарій проектування захищених баз даних Інтернет-ресурсів огранізації
Гамрецький, Ярослав Ігорович
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи та засоби проектування реляційних БД інформаційно-довідкових систем освітніх...
Качай, Ірина Миколаївна
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Iнфopмaцiйнo-aнaлiтичнa cиcтeмa упpaвлiння дoкумeнтooбiгoм у фepмepcькoму гocпoдapcтвi...
Грищенко, Тетяна Павлівна
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи та способи створення інформаційно-управляючих систем АРМ на прикладі відділу...
Войнова, Надія Володимирівна
2011-12-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформаційне та програмне забезпечення системи підтримки прийняття рішень...
Вознюк, Олександр Миколайович
2011-12-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Автоматизована база даних обліку і контролю успішності студентів з доступом через інтернет
Войтович, Владислав Миколайович
2011-12-16
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з...
Леонова , Богдана Ігорівна
2011-12-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
9401 - 9425 з 13569 результатів
<< < 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 > >>